Volg ons op Facebook!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste berichten uit het veld!


Home » Over de AWP » Waterschapsteam

AWP heeft een
Waterschapsteam in elk waterschap

De AWP  heeft in elk waterschap een AWP-waterschapsteam. Dit is de groep betrokken AWP-ers, die regelmatig de waterschapszaken in hun gebied bespreken. Uiteraard maken onze leden van het AB en DB deel uit van het AWP-waterschapsteam.

Per waterschap kan de invulling van zo'n waterschapsteam verschillen. Dit is afhankelijk van de behoeften die bij de leden spelen. In sommige waterschappen komt men elke maand bijeen om de vergadering van het AB samen voor te bereiden, in andere waterschappen is de frequentie lager en worden thematische bijeenkomsten gehouden. Ook bezoeken waterschapteams, eventueel samen met een waterschapsteam van hun buurwaterschap, af en toe een interessant waterschapswerk. 

Uiteraard kunnen alle AWP-leden uit hetzelfde waterschap via het waterschapsteam en de coördinator vragen en opmerkingen kwijt aan de gekozen AWP-vertegenwoordigers (AB en DB-leden).

Teamcoördinatoren

Wij zoeken nog coördinatoren voor Brabantse Delta, De Dommel, Fryslân, Peel en Maasvallei, Rijnland & Rivierenland. Interesse? Neem contact op met het bestuur.

Landelijk bestuur