Volg ons op Facebook!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste berichten uit het veld!


Doe Mee!  Kies AWP! 

Algemene Waterschapspartij komt op voor burgers

De Algemene Waterschapspartij wil er zijn voor alle burgers. Wij kiezen voor Waterveiligheid, Wateroverlast, Waterzuivering en Waternatuur. Wij kiezen voor klimaat en duurzaamheid. We kiezen voor het terugwinnen van grondstoffen en groene energie op de rioolwaterzuiveringen.

We zijn toekomstgericht en gaan niet gauw mee met de waan van de dag. We zijn een landelijke waterschapspartij, met een landelijk netwerk. We zijn onafhankelijk van de landelijke politieke partijen. Wij zijn de Algemene Waterschapspartij.

Onafhankelijk, Deskundig en Betrokken! 

De Algemene Waterschapspartij is 'Onafhankelijk, Deskundig en Betrokken'.  Wij zullen in het waterschapsbestuur altijd proberen om bruggen te bouwen tussen verschillende meningen, tussen burgers en bedrijven, tussen stad en platteland. Wij staan open voor suggesties en initiatieven wij zullen goede suggesties van u als burger ook inbrengen in het waterschapsbestuur. Tenslotte beheert het waterschap uw belastinggeld, en de AWP wil dat daar sober en doelmatig mee wordt omgegaan!

De Algemene Waterschapspartij verdient uw steun.  Ook nu.

10 redenenen om lid te worden van de AWP

  1. De AWP is een landelijke waterschapspartij met landelijke invloed
  2. De AWP kiest voor Waterveiligheid, Wateroverlast, Waterzuivering en Waternatuur
  3. De AWP is onafhankelijk van de landelijke politieke partijen
  4. De AWP doet alleen mee aan de waterschapsverkiezingen
  5. De AWP heeft enthousiaste en deskundige gekozen vertegenwoordigers
  6. De AWP zoekt de samenwerking voor maximale invloed op het beleid
  7. De AWP wil nu al inspelen op gevolgen van klimaatverandering 
  8. De AWP is sober en doelmatig: zuinig omgaan met uw waterschapsbelasting
  9. De AWP denkt Integraal: géén tunnelvisie, géén of-of maar win-win
  10. De AWP heeft onder haar kandidaten meer dan 40% vrouwen

Steun de AWP. Word lid.

Vind u ook dat het waterbeheer in Nederland nu goed geregeld is en dat dat zo moet blijven?  Vindt u ook dat het belangrijk is dat het belang van de burgers goed wordt vertegenwoordigd in de waterschapspolitiek? En dat dat onafhankelijk moet zijn van landelijke politieke spelletjes?

Met uw bijdrage van € 15, - per jaar steunt u de Algemene Waterschapspartij. Wij krijgen geen steun van de landelijke overheid. Onze actieve vrijwilligers steken veel vrije tijd in de waterschapspolitiek, omdat ze het werk van de waterschappen gewoon belangrijk vinden. Zodat waterschappen hun rol kunnen blijven spelen, nu en in de toekomst. 

Ons IBAN nummer: NL77 RABO 0141 0853 63 t.n.v. Algemene Waterschapspartij, Hoogeveen. 

Wanneer zijn de volgende waterschapsverkiezingen?

De waterschapsverkiezingen vinden plaats om de vier jaar. De volgende verkienzingen worden gehouden in maart 2019, tegelijk met de verkiezingen voor de provincies.

Wilt u actief worden binnen de Algemene Waterschapspartij? Kom dan naar onze voorjaars- of najaarsbijeenkomst. Kijk op onze Agenda voor de datum en locatie. Of neem contact op met de AWP-afdeling in uw eigen waterschap, zie de contactgegevens elders op deze website. Wij zien u graag komen!