Landelijke verkiezingsbijeenkomst 21 mei 2022

AWP samen voor water, klimaat en natuur

 

Praat mee met de AWP!

Op zaterdag 21 mei van 10h00 tot 16h00 is er een landelijke bijeenkomst in Leusden ‘Praat mee met de AWP’!
Iedereen is welkom.

Locatie: De Kom, Hamersveldseweg 51, 3833 GL Leusden

Aanmelden / Afmelden via deze link:  https://datumprikker.nl/pvx6j74dshqiu9ef

We zijn nog 10 maanden verwijderd van de verkiezingen voor Provinciale Staten en de waterschappen. Deze bijeenkomst is speciaal bedoeld voor alle AWP-leden, die er ook vol enthousiasme tegenaan willen gaan in de verkiezingscampagne in maart 2023.

Vanuit elk waterschap/provincie zien we graag twee of meer vertegenwoordigers.

We willen met jullie in gesprek over het verkiezingsprogramma en de naamgeving van de AWP op het stemformulier. Op 21 mei willen we de stemming peilen, zodat we op 18 juni op de zomerbijeenkomst het programma en de slogan kunnen vaststellen in een korte ALV.

Uitgangspunt is een kort en aansprekend verkiezingsprogramma met max. 5 landelijke speerpunten. Van het verkiezingsprogramma wordt ook een PowerPointpresentatie gemaakt, om in eigen waterschap/provincie te gebruiken. Voor de partijnaam stellen wij voor om de afkorting AWP behouden, gevolgd door een slogan (max. 35 tekens). Dat moet een slogan zijn die heel veel kiezers aanspreekt. Er is al een uitgebreide voorselectie geweest.

In AANVULLING op de landelijke speerpunten, bepaalt elk waterschap/provincie drie regionale speerpunten om je in de regionale pers te profileren. Dat moeten concrete, meetbare speerpunten worden (wat, waar, wanneer). Graag zien wij deze in september terug op de website van de waterschappen/Provincies.

Ook willen we graag van elke waterschapsafdeling en van elk provinciaal team horen waarmee het landelijk bestuur jullie het beste kan ondersteunen. Voor de hand ligt om te denken aan het drukken van de landelijke poster, maar we staan open voor suggesties.

Alle AWP-leden zijn welkom en we hopen op veel jeugdig enthousiasme plus de inbreng van jarenlange ervaring. Wil jij je inzetten om water, klimaat en natuur bovenaan de agenda van waterschap/provincie te plaatsen? Praat dan mee met de AWP op 21 mei!

Met vriendelijke groet,

 

Namens het hoofdbestuur,

Marina Eckhardt

Secretaris Algemene Waterschapspartij

www.algemenewaterschapspartij.nl

 

 

Doe mee met de AWP !
Samen voor water en klimaat
Voor maar 45 euro per jaar
Jongeren: 25 euro per jaar
Welkomstkorting eerste jaar

Word lid!

De oplossing voor droogte is pijnlijk voor boeren

Opinie 23 mei 2022 - Nederland is ontwaterd en leeggepompt, en de grondwaterpeilen in Oost- en Zuid-Nederland zakken alsmaar lager. "Het vergt politieke ...

Uitgeplaste medicijnen en drugs dodelijk onderwater

Opinie 20 mei 2022 -  Drugs worden een steeds groter probleem in de zuivering van rioolwater. Zo kopte het FD onlangs: 'Drugs onder studenten zo normaal...

Drinkwater spotgoedkoop voor grote bedrijven: geen reden om zuinig te doen

Opinie 19 mei 2022 - Door klimaatverandering staat Nederland de komende jaren voor grote uitdagingen op watergebied, zoals kurkdroge zomers, een dalende ...