Volg ons op Facebook!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste berichten uit het veld!


Home » Aanmelden

Aanmelden als lid voor de Algemene Waterschapspartij (AWP)

Nieuwe leden welkom!

meteen aanmelden? Klik hier

Meedoen aan de waterschapsverkiezingen voor de AWP? De aanmeldingstermijn voor kandidaten sluit op 30 september, omdat in oktober 2018 de AWP Kieslijst voor elk waterschap wordt opgesteld. Mensen die zich ná 30 september alsnog aanmelden bij de AWP,  komen op de onderste helft van de kieslijst terecht. Voor iedereen geldt natuurlijk dat je altijd  met voorkeurstemmen gekozen kunt worden!

Lidmaatschap van de AWP staat open voor iedereen. De contributie bedraagt € 15,- voor 2018. In 2019 gaat de contributie omhoog naar € 20,- per jaar.  Om op de kieslijst te komen, moet het lidmaatschapsgeld over 2018 zijn voldaan aan onze penningmeester.

Lees meer over de algemene criteria voor AWP-kandidaten.

Wilt u een gooi doen naar een verkiesbare plaats?
Meld u dan aan vóór 30 september 2018!

Aanmelden gaat eenvoudig door te klikken op 'contact' rechtsboven aan deze pagina. Vul het contactformulier in en druk op 'verzenden'. Vermeld aub uw adres en woonplaats onder 'opmerkingen', zodat wij ook de AWP-afdeling van uw waterschap kunnen informeren.

Wat gebeurt er nadat ik mij heb aangemeld?

U ontvangt bericht van onze penningmeester met een betalingsverzoek. Zodra de betaling is ontvangen, wordt de AWP-afdeling in uw waterschap geïnformeerd en ontvangt u binnen enkele dagen een e-mail met een uitnodiging voor nadere kennismaking.

AWP: niet politiek, wel deskundig

Klik hier voor meer informatie over het AWP Verkiezingsprogramma!

Donateurs

U kunt ook donateur worden van de AWP. Daarmee steunt u de AWP voor een bedrag dat groter is dan de jaarlijkse contributie, maar dan bent u geen lid van de Algemene Waterschapspartij en hebt u ook geen stemrecht op de ALV. U kunt dan ook niet op de kieslijst worden geplaatst.

Studentenlidmaatschap

Jongeren die een kopie van hun studenten-ID naar ons mailen, kunnen lid worden voor de gereduceerde contributie van € 5, - per jaar.  Een studentenlidmaatschap biedt dezelfde voordelen als een gewoon lidmaatschap.