Enthousiaste mensen voor waterschap en provincie

Iets voor u? Iets voor jou?

In 2023 zijn er weer waterschapsverkiezingen en ook provinciale verkiezingen. De AWP vindt dat waterschappen en provincies zich veel beter moeten aanpassen aan de klimaatveranderingen: meer neerslag, meer droogte en meer hitte. Onze kernthema’s zijn: water, klimaat en leefomgeving. Heb jij de ambitie om het verschil te maken in het regionale bestuur?

Doe nù mee met de Algemene Waterschapspartij

De AWP is een landelijke partij, die alleen meedoet met de waterschaps-verkiezingen en de provinciale verkiezingen. De AWP is onafhankelijk van de landelijke politiek. De AWP onderscheidt zich op de thema’s water, klimaat en een duurzame leefomgeving. Daarbij stellen wij het belang van de inwoners centraal.

Lid worden van de AWP? Wij zoeken altijd enthousiaste mensen met hart voor water en klimaat! Mensen die actief willen meedoen. Denk aan het meedraaien op fractievergaderingen. Of denk aan het inbrengen van ideeën en contact onderhouden met de buurt of de wijk. Zodat de waterschappen echt stappen gaan maken op het gebied van water, klimaat en een duurzame leefomgeving.

Studeer jij nog? Er is een speciaal jongerenlidmaatschap: klik hier!

Heb je nog meer ambitie? Als je mee wil doen met de AWP in de waterschaps-verkiezingen of de provinciale verkiezingen, is het zeker een goed idee als je nu al met ons komt meedraaien in de vergaderingen van de AWP-afdeling van het waterschap of provincie.

Meer weten?  Klik hier!

 

 

Meer informatie over de Algemene Waterschapspartij

Op onze website vind je heel veel nieuws & opiniestukken over water, klimaat en leefomgeving. Ook kun je doorklikken naar jouw eigen waterschap, waar ook weer allerlei informatie is te vinden. Pagina’s per provincie zijn onder constructie.

Tenslotte kun je de AWP volgen social media.
De AWP heeft een actieve groep op LinkedIn en op Facebook.

Heb je vragen?  Klik dan op de knop ‘contact’ bovenaan de pagina.

Lid worden? – klik hier!

 

AWP verkiezingsfoto 2018 

 

 

 

 

Doe jij ook mee met de AWP? Samen voor water en klimaat!
Word lid voor maar 25 euro per jaar.

Word lid!

AWP in beeld