AWP zoekt enthousiaste mensen voor het waterschap

Iets voor u? Of iets voor jou?

De AWP heeft in de meeste waterschappen enkele zetels gehaald in 2019. En in de andere waterschappen willen we graag starten. Wil jij meedoen met de AWP? In 2023 zijn er alweer waterschapsverkiezingen.

Meedoen met de Algemene Waterschapspartij?

De AWP is een landelijke waterschapspartij. Wij zijn de enige waterschapspartij die volledig onafhankelijk van de landelijke politiek. De AWP onderscheidt zich op de thema’s water, klimaat en een duurzame leefomgeving. Wij willen van binnen uit het beleid van de waterschappen bijsturen richting een duurzame toekomst. En – uiteraard – stellen wij het belang van de inwoners centraal.

Als je mee wil doen met de AWP in de waterschapsverkiezingen op 15 maart 2023, is het wel handig als je nu al met ons komt meedraaien in de vergadering van de AWP-afdeling in het waterschap waar jij woont. Lees hier wat je zoal kunt doen bij de AWP en hoeveel tijd dat kost.

Aanmelden

Lid worden van de AWP? Wij zoeken altijd enthousiaste mensen met hart voor water! Mensen die ons willen steunen en mensen die willen meedoen. Denk aan het meedraaien op fractievergaderingen. Denk aan het inbrengen van ideeën en contact onderhouden met de buurt of de wijk. Zodat de waterschappen echt stappen gaan maken op het gebied van water, klimaat en een duurzame leefomgeving.

Meteen aanmelden?  Klik hier!

 

Steun de Algemene Waterschapspartij – Samen voor Water & Klimaat

Meer informatie over de Algemene Waterschapspartij

Op onze website vind je allerlei nieuws & opiniestukken over water, klimaat en leefomgeving. Ook kun je doorklikken naar het eigen waterschap, waar ook weer allerlei informatie is te vinden.

Lees ook het AWP-verkiezingsprogramma uit 2019:
Uiteraard verschijnt er in 2022 een nieuw verkiezingsprogramma.

Tenslotte kun je de AWP volgen social media.
De AWP heeft een actieve groep op LinkedIn en op Facebook.

 

Heb je vragen?  Klik dan op de knop ‘contact’ bovenaan de pagina.