AWP zoekt enthousiaste mensen voor waterschap en provincie

Iets voor u? Iets voor jou?

In 2023 zijn er waterschapsverkiezingen en ook provinciale verkiezingen. De AWP vindt dat waterschappen en provincies zich veel meer moeten inspannen voor een duurzame leefomgeving. Zeker nu klimaatverandering onafwendbaar is geworden: meer neerslag, meer droogte en meer hitte.

Klik hier: ‘Drie redenen om lid te worden van de AWP’

 

Doe nù mee met de AWP

De AWP is een landelijke partij, die meedoet met de waterschapsverkiezingen en de provinciale verkiezingen. Heb jij de ambitie om het verschil te maken in het regionale bestuur? Samen voor water en klimaat!

De AWP is onafhankelijk van de landelijke politiek. De AWP streeft naar ‘gezond water in een gezonde wereld’. Onze kernthema’s zijn: water, klimaat en leefomgeving.  Daarbij stellen wij het belang van de inwoners centraal.

Lid worden van de AWP? Wij zoeken altijd enthousiaste mensen met hart voor water en klimaat! Mensen die actief willen meedoen.

Denk aan het meedraaien op fractievergaderingen. Of denk aan het inbrengen van ideeën en contact onderhouden met de buurt of de wijk. Zodat de waterschappen echt stappen gaan maken op het gebied van water, klimaat en een duurzame leefomgeving.

Ben jij student? Er is een speciaal jongerenlidmaatschap: klik hier!

Heb jij de ambitie om je in te zetten voor water en klimaat? Als je mee wil doen met de AWP in de waterschapsverkiezingen of de provinciale verkiezingen, is het een goed idee als je nu al met ons komt meedraaien in onze AWP-vergaderingen.

Meer weten?  Klik hier!

 

 

Meer informatie over de AWP

Op onze website vind je heel veel nieuws & opiniestukken over water, klimaat en leefomgeving. Ook kun je doorklikken naar jouw eigen waterschap, waar ook weer allerlei informatie is te vinden. Pagina’s per provincie zijn onder constructie.

Tenslotte kun je de AWP volgen social media.
De AWP heeft een actieve groep op LinkedIn en op Facebook.

Heb je vragen?  Klik dan op de knop ‘contact’ bovenaan de pagina.

Lid worden? – klik hier!

 

AWP verkiezingsfoto 2018 

 

 

 

Doe mee met de AWP! Samen voor water en klimaat.
Word lid voor maar 25 euro per jaar.

Word lid!

AWP in beeld