AWP zoekt enthousiaste mensen voor waterschap en provincie

Iets voor u? Iets voor jou?

De AWP doet mee met de waterschapsverkiezingen en de provinciale verkiezingen op 15 maart 2023. Wij vinden dat waterschappen en provincies zich veel meer moeten inspannen voor een duurzame leefomgeving en meer aandacht moeten geven aan water en klimaat. Zeker nu klimaatverandering onafwendbaar is geworden: meer neerslag, meer droogte, meer hitte.

 

Doe nù mee met de AWP

Heb jij de ambitie om het verschil te maken in het regionale bestuur? Samen voor water en klimaat!

De AWP streeft naar ‘gezond water in een gezonde wereld’. Onze kernthema’s zijn: water, klimaat en leefomgeving.  Daarbij stellen wij het belang van de inwoners centraal. De AWP is in 2008 begonnen als partij voor de waterschappen, maar onze scope is nu integraal gericht op water, klimaat en duurzame leefomgeving. De provincies, die verantwoordelijk zijn voor de ruimtelijke ordening, drukken een zwaar stempel op klimaatadaptatie, milieukwaliteit, natuurontwikkeling, etc.

 Ons sterke punt is dat we niet verbonden zijn aan een landelijke politieke partij, dwz dat wij zowel links als rechts kunnen verbinden op onze punten water, klimaat en duurzame leefomgeving. En in de waterschappen en provincies gaat het sowieso veel meer om de uitvoering dan om de ideologie.

Klik hier: Laat jouw stem horen via de AWP!

 

Word lid!

Lid worden van de AWP? Wij zoeken altijd enthousiaste mensen met hart voor water en klimaat! Mensen die actief willen meedoen.

Denk aan het meedraaien op fractievergaderingen. Of denk aan het inbrengen van ideeën en contact onderhouden met de buurt of de wijk. Zodat de waterschappen echt stappen gaan maken op het gebied van water, klimaat en een duurzame leefomgeving.

Wij hebben ook ambassadeurs nodig, mensen die enthousiast kunnen vertellen over water, klimaat en leefomgeving, en hoe de AWP een verschil wil maken. Of mensen die via sociale media de AWP voor het voetlicht kunnen brengen.

Heb jij nog meer ambitie? Wie weet wil je wel op de kieslijst staan voor de AWP? We zoeken mensen die op een verkiesbare plaats willen staan en ook veel mensen die op een onverkiesbare plaats willen staan. De kieslijsten worden na de zomer opgesteld, dus laat van je horen!

Klik hier: ‘Drie redenen om lid te worden van de AWP’

Ben jij student? Er is een speciaal jongerenlidmaatschap: klik hier!

 

Meer informatie over de AWP

Op onze website vind je heel veel nieuws & opiniestukken over water, klimaat en leefomgeving. Ook kun je doorklikken naar jouw eigen waterschap, waar ook weer allerlei informatie is te vinden. Pagina’s per provincie zijn onder constructie.

Tenslotte kun je de AWP volgen social media.
De AWP heeft een actieve groep op LinkedIn en op Facebook.

Heb je vragen?  Klik dan op de knop ‘contact’ bovenaan de pagina.

Klik hier: de kernthema’s van de AWP

 

 

 

Doe mee met de AWP !
AWP voor water, klimaat en natuur
Voor maar 45 euro per jaar
Jongeren: 25 euro per jaar
Plus welkomstkorting!

Word lid!

AWP in beeld