Laat jouw stem horen via de AWP

Samen voor water, klimaat en natuur

De AWP is een landelijke politieke partij voor waterschappen en provincies. Ons doel is om water, klimaat en leefomgeving in de regionale politiek veel meer urgentie te geven dan we tot-nu-toe hebben gezien.

De mensen van de AWP zijn deskundig en betrokken. Mensen van verschillende achtergronden, die hun kennis, ervaring en gezonde verstand gebruiken. Wij gaan uit van de feiten en zoeken naar de beste oplossingen.

Dat betekent: je verdiepen in de dossiers, en in het bestuur van het waterschap of provincie de juiste vragen stellen. Dat betekent ook dat je politieke concessies moet doen om zaken voor elkaar te krijgen. Wij zijn wars van politieke spelletjes. Wij willen resultaten. Samen voor water en klimaat!

 

Klik hier: 3 redenen om lid te worden van de AWP

 

Meedoen

Wil jij actief worden binnen de AWP? Vind jij water en klimaat belangrijk? Ben jij geïnteresseerd in onderwerpen als omgaan met klimaatverandering, een gezonde leefomgeving en ruimte voor natuur? Heb jij ideeën over wat er beter kan in de ruimtelijke ordening en het waterbeheer? Doe dan met ons mee en word lid! Wil je liever eerst een keer persoonlijk kennis maken? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Wil jij je stem laten horen voor de AWP in de provinciale politiek of de waterschaps-politiek? Of wil je liever op de achtergrond meedraaien in een provinciale commissie of waterschapscommissie? Doe mee met de AWP. Wij zoeken nu enthousiaste mensen zoals jij!

De AWP is een actieve partij.  Lees onze nieuwsberichten!

Direct aanmelden bij de AWP?  => Klik hier!

 

Het klimaat verandert sneller dan we eerst dachten.

 

Doe mee met de AWP !
Samen voor water en klimaat
Voor maar 45 euro per jaar
Jongeren: 25 euro per jaar
Welkomstkorting eerste jaar

Word lid!

AWP in beeld