Laat jouw stem horen via de AWP!

AWP komt op voor de wensen en belangen van de inwoners

De AWP is een kiesvereniging met als doel om invloed uit te oefenen op de besturen van de provincies en waterschappen. De AWP stelt haar kandidaten verkiesbaar in alle waterschappen en provincies.

De mensen van de AWP zijn deskundig en betrokken. Wij zoeken naar werkbare oplossingen. Dat betekent: je verdiepen in de dossiers, en ook de juiste vragen stellen. Dat betekent ook dat je politieke concessies moet doen om zaken voor elkaar te krijgen. Wij zijn wars van politieke spelletjes. Wij willen resultaten!

Klik hier: 3 redenen om lid te worden van de AWP

 

Actief meedoen?

Misschien wil je actief worden binnen de AWP? Vind jij water en klimaat belangrijk? Heb jij ook ideeën over wat er beter kan in het waterbeheer? Ben jij geïnteresseerd in het provinciebestuur, het waterschapsbestuur, de klimaatverandering en onze leefomgeving? Doe dan met ons mee en word lid! Wil je liever eerst een keer kennis maken? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Wil jij je stem laten horen voor de AWP in de provinciale politiek of de waterschaps-politiek? Of wil je liever op de achtergrond meedraaien in een provinciale commissie of waterschapscommissie? Doe mee met de AWP. Wij zoeken altijd enthousiaste mensen zoals jij!

De AWP is een actieve partij.  Lees onze nieuwsberichten!

 

Nu aanmelden bij de AWP?  => Klik hier!

 

Het klimaat verandert sneller dan we eerst dachten.

 

Doe mee met de AWP !
Samen voor water en klimaat,
voor maar 45 euro per jaar.

Word lid!

AWP in beeld