Laat jouw stem horen in waterschap en provincie

AWP voor water, klimaat en natuur

De AWP is een landelijke politieke partij voor waterschappen en provincies. Ons doel is om water, klimaat en natuur veel meer urgentie te geven in de regionale politiek. De verkiezingen voor waterschappen en provincies vinden plaats op dezelfde dag: 15 maart 2023.

AWP-ers  zijn deskundig en betrokken. Mensen van verschillende achtergronden, die hun kennis, ervaring en gezonde verstand gebruiken. Wij gaan uit van de feiten en zoeken naar de beste oplossingen.

Dat betekent: je verdiepen in de dossiers, en de juiste vragen stellen in het bestuur van het waterschap of provincie. Dat betekent ook dat je politieke concessies moet doen om zaken voor elkaar te krijgen. Wij werken graag samen met andere politieke partijen om onze doelen te bereiken,  maar wij zijn wars van politieke spelletjes. Wij willen resultaten. AWP voor water, klimaat en natuur!

Klik hier: 3 redenen om lid te worden van de AWP

 

Meedoen

Wil jij actief worden binnen de AWP? Vind jij water, klimaat en natuur belangrijke thema’s? Ben jij geïnteresseerd in onderwerpen als omgaan met klimaatverandering, een gezonde woonomgeving en ruimte voor natuur? Heb jij ideeën over wat er beter kan in de ruimtelijke ordening, het waterbeheer en het natuurbeleid? Doe dan met ons mee en word lid!

De AWP is een actieve partij.  Lees onze nieuwsberichten!

Direct aanmelden bij de AWP?  => Klik hier!

Wil jij je stem laten horen voor de AWP in de provinciale politiek of de waterschaps-politiek? Of wil je liever op de achtergrond meedraaien in een provinciale commissie of waterschapscommissie? Doe mee met de AWP. Wij zoeken nu enthousiaste mensen zoals jij!

Wil je liever eerst een keer persoonlijk kennis maken? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Het klimaat verandert sneller dan we eerst dachten.

Doe mee met de AWP !
AWP voor water, klimaat en natuur
Voor maar 45 euro per jaar
Jongeren: 25 euro per jaar
Plus welkomstkorting!

Word lid!

AWP in beeld