Volg ons op Facebook!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste berichten uit het veld!


Home » Nieuwsberichten » AWP verkiezingsprogramma 2019: niet politiek, wel deskundig

AWP verkiezingsprogramma 2019

Niet politiek, wel deskundig

8 mei 2018 - Vandaag is het landelijke verkiezingsprogramma 2019 van de Algemene Waterschapspartij verschenen. De waterschapsverkiezingen zijn op 20 maart 2019. Nederland is verdeeld in 21 waterschappen. De AWP vertegenwoordigt de inwoners in het Algemeen Bestuur van de verschillende waterschappen.

Klik direct door naar het AWP verkiezingsprogramma: 'Niet Politiek, Wel Deskundig'

Bestuursvoorzitter Ron van Megen: “De AWP heeft voor het verkiezingsprogramma de titel ‘niet politiek, wel deskundig’ gekozen. Dit is het centrale thema in ons programma. In het waterschapsbestuur zie je partijen bekend uit de landelijke politiek. De AWP is een onafhankelijke partij, die in het waterschapsbestuur deskundigheid en enthousiasme voorop stelt. AWP komt op voor alle inwoners en weegt alle belangen zorgvuldig af, zonder politieke kleur.”

Kennis en enthousiasme belangrijk

“Je merkt in het waterschapsbestuur dat je best wel wat kennis van zaken moet hebben om goede besluiten te kunnen nemen,” zegt vicevoorzitter Hans Middendorp. "Maar jen hoeft geen ingenieur te zijn. Daarnaasr zijn enthousiasme en betrokkenheid ook heel belangrijk."

 

Klik direct door naar het AWP verkiezingsprogramma: 'Niet Politiek, Wel Deskundig'