Home » Nieuwsberichten » In Memoriam: Rudolf Feijen

IN MEMORIAM: RUDOLF FEIJEN

Betrokken AWP-lid in het Algemeen Bestuur van waterschap Hunze en Aa's overleden

Op 26 juli is Rudolf Feijen overleden aan de gevolgen van kanker. Rudolf is slechts 63 jaar oud geworden. Samen met fractievoorzitter Johan Blaauw vormde hij sinds 2015 de 2-koppige fractie van de Algemene Waterschapspartij. Eerder was Rudolf al lid geweest van het Algemeen Bestuur van het waterschap Dollardzijlvest, dat is opgegaan in het waterschap Hunze en Aa's.

"Betrokken bij het water van kinds af aan. Als spelend kind in de beek de stroom verleggen, dammetjes bouwen en vissen. Als watersporter ook leren genieten van het water, eerst samen met mijn ouders nu met mijn gezin", schreef Rudolf Feijen in 2015.

Dijkgraaf Geert-Jan ten Brink typeerde hem als een bevlogen algemeen bestuurder van het waterschap Hunze en Aa's, die met zijn kennis van zaken veel indruk maakte.

Rudolf was een levensgenieter, maar ook zeer betrokken bij de samenleving. Rudolf wilde graag díe mensen vertegenwoordigen voor wie water niet links en niet rechts is, maar die wel weten dat water een erg belangrijke factor is in ons leven waar je met respect mee omgaat. Rudolf was ook al sinds 1996 raadslid in de gemeente Veendam, het laatst namens Gemeentebelangen.

Rudolf heeft met zijn grote inzet de AWP-fractie in waterschap Hunze en Aa's op de kaart gezet. Ook was hij trouw aanwezig bij de landelijke bijeenkomsten van de Algemene Waterschapspartij. Wij zullen zijn betrokkenheid en inzet voor de AWP missen bij de waterschapsverkiezingen in 2019.

Wij wensen zijn vrouw, kinderen, familie, vrienden en het AWP-team van Hunze en Aa’s heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Namens het bestuur van de Algemene Waterschapspartij,

Ron van Megen, voorzitter