Voor een beter Noord-Brabant!

Samen voor water, klimaat en leefomgeving

Dit is de webpagina van de AWP in de provincie Noord-Brabant. De AWP richt zich op de thema’s water, klimaat en (duurzame) leefomgeving. Voor Noord-Brabant hebben we 5 provinciale speerpunten benoemd, waarvoor wij ons hard willen maken in het provinciebestuur (klik op de groene button).

Klik hier: de 3 kernthema’s van de AWP

Provincieverkiezing 15 maart 2023

Wij doen mee aan de verkiezingen op 15 maart 2023 voor het provinciebestuur (‘provinciale staten’) in Noord-Brabant. De AWP doet overigens ook mee aan de waterschapsverkiezingen in onze provincie. De waterschapsverkiezingen en de provinciale verkiezingen worden op dezelfde dag gehouden.

Klik hier: laat jouw stem horen via de AWP

Doe mee met de AWP

De AWP Noord-Brabant zoekt nu enthousiaste mensen die op de kieslijst willen staan. En we zoeken mensen die meer op de achtergrond zich willen verdiepen in het beleid van de provincie, om de gekozen AWP-ers straks te ondersteunen. Zo kun je een verschil maken.

Ook zoeken we mensen die willen meehelpen in de AWP-campagne, om zoveel mogelijk stemmen op de AWP binnen te halen. Want hoe meer stemmen we krijgen, hoe meer invloed op de besluiten die de provincie neemt.

Kom erbij!

Interesse om iets te doen voor de AWP? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek. Of word meteen lid!

Klik hier: 3 redenen om lid te worden van de AWP


Lees verder Onze speerpunten Nieuws

Doe mee met de AWP !
Samen voor water en klimaat,
voor maar 45 euro per jaar.

Word lid!

Je kunt hier extra content plaatsen en ook foto’s!

Klik hier: 3 redenen om lid te worden van de AWP