Voor een beter Noord-Holland!

Dit is de webpagina van de AWP in de provincie Noord-Holland. De AWP richt zich op de thema’s water, klimaat en (duurzame) leefomgeving. Voor Noord-Holland hebben we 5 speerpunten benoemd, waarvoor wij ons hard willen maken in het provinciebestuur (klik op de groene button).

Provincieverkiezing

Wij doen mee aan de verkiezingen op 15 maart 2023 voor het provinciebestuur (‘provinciale staten’) in Noord-Holland. De AWP doet overigens ook mee aan de waterschapsverkiezingen in onze provincie, die op dezelfde dag worden gehouden.

Doe mee met de AWP

De AWP Noord-Holland zoekt nu mensen die op de kieslijst willen staan. En we zoeken mensen die meer op de achtergrond zich willen verdiepen in het beleid van de provincie, om de gekozen AWP-ers straks te ondersteunen. Zo kun je een verschil maken.

Ook zoeken we mensen die willen meehelpen in de AWP-campagne, om zoveel mogelijk stemmen op de AWP binnen te halen. Want hoe meer stemmen we krijgen, hoe meer invloed op de besluiten die de provincie neemt.

Kom erbij!

Interesse om iets te doen voor de AWP? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek. Of word meteen lid!


Lees verder Onze speerpunten Nieuws

Doe jij ook mee met de AWP? Samen voor water en klimaat!
Word lid voor maar 25 euro per jaar.

Word lid!

Nieuws en opiniestukken

Provincie Noord-Holland wil inzetten op windenergie

Nieuws Grote en kleine windmolens in het landschap 30 sept. 2021 – De AWP vindt dat er nog veel meer plaats is voor windturbines in Noord-Holland. Doe...

Jongeren gaan onderwater door klimaatverandering

Nieuws 29 september 2021 – Zeespiegelstijging raakt de jongeren het hardst. Weliswaar kunnen Nederland met hogere dijken de stijging van de  zeespieg...

Onze kandidaten

1. Renée Regenwater (Hilversum)

lees verder

2. Leo Lachebek (Amsterdam)

lees verder