Digitale kennismaking AWP Zuid-Holland
op 5 sept. 2022 om 20.30 uur

AWP wil meedoen met de provinciale verkiezingen in Zuid-Holland

De verkiezingen voor de waterschappen en de provincies komen naderbij. De verkiezingen zijn op dezelfde dag: 15 maart 2023. Er is één programma en er komt één poster.  Ons verkiezingsprogramma gereed: Alles is Water. We hopen dat veel AWP-leden niet alleen bij hun eigen waterschap op de kieslijst willen staan, maar ook op de provinciale kieslijst!

Klik hier: AWP voor water, klimaat en natuur

Op 5 september gaan we bespreken wat de AWP-ambities zijn voor Zuid-Holland, wat er moet gebeuren om de kieslijst samen te stellen, en het verschil tussen een verkiesbare en een niet-verkiesbare plaats. En nog veel meer. En uiteraard uitgebreid gelegenheid tot het stellen van vragen.

Meer weten over de AWP? Lees onze nieuwsbrieven.

Aanmelden: stuur een berichtje via contact

Nederlanders verspillen meer drinkwater dan Belgen

Opinie AWP wil drinkwater duurder maken, zonder de lasten te verhogen 2 aug 2022 – Drinkwaterbedrijven waarschuwen dat de beschikbaarheid van drinkwat...