AWP Studentenlidmaatschap

Meedoen met de AWP – gratis waterschapsboek

Heb je interesse in hoe de democratie werkt? Wil je ervaring opdoen in de lokale politiek, maar wil je je niet aansluiten bij een landelijke politieke partij? Dan is meedoen met de AWP een interessante optie. De waterschapspolitiek kost minder tijd dan de gemeenteraad. Meld je hier aan!

Word lid voor twee jaar en ontvang het waterschapsboek ‘Niet Bang Voor Water’ gratis!

Jongeren en democratie

Speciaal voor scholieren en studenten is er het AWP studentenlidmaatschap voor slechts vijf euro per kalenderjaar (met studentenkaart WO/HBO/MBO of schoolpas). Jongeren met een studentenlidmaatschap mogen deelnemen aan alle AWP-bijeenkomsten en overleggen, net als gewone leden. Jongeren hebben ook stemrecht, net als gewone leden. En vanaf 18 jaar mag je op de AWP-kieslijst staan.

Meedoen?

Meld je hier aan om lid te worden van de Algemene Waterschapspartij. Het studentlidmaatschap bedraagt €5 euro per jaar (kopie scholierenkaart / studentenkaart vereist). Je wordt in contact gebracht met de lokale afdeling van de Algemene Waterschapspartij. De AWP wil jongeren nadrukkelijk betrekken bij de waterschapspolitiek.

Aanbieding

Word nu lid voor twee jaar (tot 31 december 2021) en ontvang het waterschapsboek ‘Niet Bang Voor Water’ helemaal gratis!