Amstel, Gooi en Vecht

AWP in Amstel Gooi en Vecht

Samen voor Water en Klimaat

Dit is de webpagina van de Algemene Waterschapspartij (AWP) in waterschap Amstel, Gooi en Vecht (AGV).  De AWP komt op voor het waterbelang van alle burgers. De AWP pleit voor gezond water in een gezonde wereld. De AWP komt op voor drie kernthema’s: water, klimaat en (duurzame) leefomgeving.

Verkiezingen op 15 maart 2023

Op 15 maart 2023 zijn er verkiezingen voor het provinciebestuur (Provinciale Staten van Noord-Holland) en voor het waterschap (Amstel, Gooi en Vecht) .

De AWP in Amstel, Gooi en Vecht zoekt nu mensen die op de kieslijst willen staan. En we zoeken mensen die meer op de achtergrond zich willen verdiepen in het beleid van de provincie, om de gekozen AWP-ers straks te ondersteunen. Zo kun je een verschil maken.

Ook zoeken we mensen die willen meehelpen in de AWP-campagne, om zoveel mogelijk stemmen op de AWP binnen te halen. Want hoe meer stemmen we krijgen, hoe meer invloed op de besluiten die de provincie neemt.

Kom erbij. Doe mee met de AWP!

Heb jij interesse om mee te doen met de AWP?  Wij zoeken enthousiaste mensen om met ons mee te doen. Jong én oud. Samen voor water en klimaat!

Wil je eerst nog meer weten? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek. Samen voor water en klimaat!

Of word nu meteen lid!

 

 


Lees verder Onze speerpunten Nieuws

Doe mee met de AWP! Samen voor water en klimaat.
Word lid voor maar 25 euro per jaar.

Word lid!

Nieuws en opiniestukken

Digitale informatiebijeenkomst AWP in waterschap Amstel Gooi Vecht

Nieuws Samen voor Water en Klimaat 26 sept. 2021 – Waterschap Amstel, Gooi en Vecht omvat een gebied van 700 vierkante km en 1,3 miljoen inwoners. Met ...

Regionale Speerpunten AWP Amstel, Gooi en Vecht

test

Foto's


AWP Amstel, Gooi en Vecht

Waterveiligheid, Waterkwaliteit, Waterzuivering en Waternatuur

AWP Amstel, Gooi en Vecht wil graag dat het waterschap goed blijft functioneren, omdat water belangrijk is. De AWP-bestuursleden willen constructief meedenken en waar nodig een kritisch geluid laten horen. Dat vereist gerichtheid op innovatie en op de toekomst, in plaats van alleen meegaan met de waan van de dag.

Goed gebruik belastinggeld

AWP in AGV ziet toe op goed gebruik van belastinggeld en is alert op meekoppelkansen. Voor uitgaven die het waterschap nu doet, moet het nu de verantwoordelijkheid nemen en niet de exploitatiekosten doorschuiven naar volgende generaties.

Samen voor water en klimaat

Waterschappen en provincies moeten veel meer inspelen op het veranderende klimaat, met meer regen én ook meer droogte.De AWP Brabantse Delta wil een maatschappelijk verantwoorde bijdrage leveren, zonder politieke spelletjes, functioneel en met veel kennis van zaken.

Waterschappen en provincie zijn belangrijk voor de kwaliteit van uw huidige en toekomstige leefomgeving. De AWP Brabantse Delta wil dat deze taken goed worden geregeld, en dat er word ingespeeld op nieuwe technieken.

Inwoners centraal

AWP in AGV wil de betrokkenheid van bewoners en bedrijven bij het waterschap vergroten en daarvoor benaderbaar en aanspreekbaar zijn. De door u gekozen vertegenwoordigers van de AWP zijn aanspreekbaar op de plannen en besluiten van de Brabantse Delta en kunnen die ook aan u uitleggen.

Heeft u iets gezien dat volgens u anders zou moeten worden opgelost? Heeft u een probleem met het waterschap, en komt u er niet uit? U mag ons altijd schrijven, bellen of e-mailen.

word nu lid!