Brabantse Delta

1. Dimph Rubbens, Standdaarbuiten

Borden bij het station in Zevenbergen! Wie o wie? Mijn tip: Lijst 7 nr 2 Dimph Rubbens

 

18 maart zijn er waterschapsverkiezingen. Ik stel me graag beschikbaar om de burgers een stem te geven die meer moet kunnen doordringen tot de verenigde vergadering van het Hoogheemraadschap. Bij de komende verkiezingen gaat de Algemene Waterschapspartij daar met uw steun aandacht aan schenken.. Op de lijst van deze partij ben ik terug te vinden.

Als lid van de Algemene Waterschapspartij sta ik voor duurzaamheid (People, Profit en Planet)  en veiligheid, voor de juiste prijs. Een euro kun je immers maar één keer uitgeven. Ik ben toegankelijk en fungeer als vraagbaak en loket. Kortom: uw stem klinkt door!

Mijn accenten liggen bij het waterbeheer en het kostenniveau. Het hoogheemraadschap van de Brabantse Delta onderhoudt de dijken en de waterkering, zuivert het oppervlaktewater en voorkómt dat inwoners natte voeten krijgen. Er is heel veel mogelijk. Maar niet alles moet meteen, en niet alles wat mogelijk is, moét.

Ik wil mij inzetten voor:

De burger centraal. Ik ben zelf benaderbaar voor vragen en klachten. Heeft u problemen met het waterschap? Bel of e-mail mij!
Veiligheid en milieu: droge voeten, stevige dijken, schoon water, duurzame oplossingen.
Recreatie: een toegankelijk gebied om te varen, wandelen, zwemmen en schaatsen.
Sober en doelmatig: niet te veel fratsen, het gaat om belastinggeld waar we zuinig mee moeten zijn.

Verder zet ik mij op de volgende manier in voor u als burger:

– Sinds 2012 ben ik vice-voorzitter  van de cooperatieve vereniging Energiek Moerdijk, een lokale burger initiatief tot een energiecooperatie van, voor en door burgers www.energiekmoerdijk.nl
– Sinds 2013 ben ik lid van de Raad van Toezicht van het Marklandcollege, twee middelbare scholen, in Oudenbosch en Zevenbergen www.markland.nl                                                                                                                                                                                                                – Sinds 2008 ben ik lid van de Raad van Commissarissen van kinderopvang de Roef.  Kindercentra de Roef biedt diverse vormen van kinderopvang in de gemeenten Moerdijk en Drimmelen. www.kinderopvangmoerdijk.nl