Brabantse Delta

2. Johan van Dalen, Steenbergen

 

Plakken in Bergen op Zoom en Halsteren

Kennis van water

Johan van Dalen, 47 jaar is iemand die opgegroeid is een polder in de Hoekschewaard. Helaas zijn er in die polder in 1953 vele mensen verdronken.

Ik ben na mijn studie op o.a. de hogere landbouwschool te Dordrecht en Delft, in Steenbergen gaan wonen. Ik was eerst werkzaam in de land- en tuinbouw als technisch medewerker en adviseur. Daarna ben ik in 1999 gaan werken in de zakelijke bancaire sector. Ik doe dit hoofzakelijk bij vele Rabobanken als detacheringsmedewerker.

Daarnaast ben ik vader van 3 dochters en ben in de bestuursperiode vanaf 2009 4 jaar algemeen bestuurslid geweest voor de fractie gebouwd bij het waterschap Brabantse Delta. Dit was goed te combineren met mijn werk. Had ik de laatste verkiezingen 52 stemmen meer gehad dan was ik herkozen.

Ik ben opgegroeid op een grootlandbouwbedrijf, naast deze sector heb ik in mijn werk ook te maken met diverse ondernemers in allerlei sectoren, dit is afhankelijk van mijn detacheringsopdracht. In mijn opdrachten heb ik te maken gehad met vele en ook bijzondere situaties. Voornaam is daarbij de behorende belangen van verschillende partijen. Daarbij heb ik altijd oog voor de klant. Zo is mijn doelstelling ook voor de bestuursfunctie bij het waterschap Brabantse Delta. Met o.a. mijn agrarische en financiële achtergrond wil ik

belangenvertegenwoordiger zijn van alle inwoners en bedrijven in het gebied.  Ook zie ik dit los van de landelijke politiek. Ik ben al sinds de oprichting van de Algemene Waterschapspartij lid van deze landelijke niet-politieke groepering, die zich inzet voor een goede balans tussen de vier W’s: Waterveiligheid, Waterkwaliteit, Waterzuivering en Waternatuur. Want uw waterschapsbelasting kan ook maar één keer worden uitgegeven. Het motto van de AWP luidt: onafhankelijk, deskundig en betrokken.

Stem 18 maart 2015 AWP, lijst nr. 7 : Johan van Dalen: Belangenvertegenwoordiger van alle inwoners!!!