Wetterskip Fryslân

AWP Wetterskip Fryslân

Samen voor water en klimaat

Het klimaat verandert veel sneller dan we eerst dachten. En wie klimaat zegt, zegt water! Hoosbuien, hitte en droogte bedreigen onze leefomgeving. We moeten voortvarend aan de slag met klimaatverandering. Minder opwarming van de aarde betekent minder problemen met water.

Klik hier: de AWP zoekt enthousiaste mensen

Waterschappen en provincies zijn samen de sleutel tot slagkracht! De AWP is deskundig en onafhankelijk. Wij kennen de mogelijkheden en blijven met de benen op de grond staan. Want water verbindt alles. Samen voor water en klimaat!  Doe mee met de AWP!  Maak jij het verschil?

Verkiezingen op 15 maart 2023

Op 15 maart 2023 zijn er verkiezingen voor het provinciebestuur (Provinciale Staten) en voor het waterschap (Wetterskip).

De AWP Fryslân wil op 15 maart 2023 meedoen aan de waterschapsverkiezingen.  Wij zoeken nu al mensen die straks op de kieslijst willen staan. En we zoeken mensen die meer op de achtergrond willen meehelpen. Zo kunnen we samen het verschil maken.

Ook zoeken we mensen die willen meehelpen in de AWP-campagne, om zoveel mogelijk stemmen op de AWP binnen te halen. Want hoe meer stemmen we krijgen, hoe meer invloed op de besluiten die het Wetterskip neemt.

Kom erbij. Doe mee met de AWP!

Heb jij interesse om mee te doen met de AWP?  Wij zoeken enthousiaste mensen om met ons mee te doen. Jong én oud. Samen voor water en klimaat!

Wil je eerst nog meer weten? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek. Samen voor water en klimaat!
.

Klik hier: 3 redenen om lid te worden van de AWP

.


Lees verder Onze speerpunten Nieuws

Doe mee met de AWP !
AWP voor water, klimaat en natuur
Voor maar 45 euro per jaar
Jongeren: 25 euro per jaar
Plus welkomstkorting!

Word lid!

Nieuws en opiniestukken

Fosfaat uit Fries rioolwater voorbeeld voor Nederland

Nieuws Slibas kan hoogwaardig worden hergebruikt 7 april 2022 – Het Nederlandse rioolwater zit vol fosfaten. Een stof die onmisbaar is voor het leven ...

Koeien laten wegzakken of huizen laten verzakken?

Nieuws RADAR maakt korte metten met grondwaterbeheer door Wetterskip Maar liefst een miljoen huizen in Nederland zijn aan het verzakken, soms met tienduizen...

Digitale kennismaking AWP Friesland op 21 februari 2022

Nieuws Digitale kennismaking op 21 februari 2022 De AWP is een landelijke politieke partij die zich specifiek richt op het regionale bestuur. In Friesland g...

Speerpunten AWP Fryslán

Er zijn nog geen regionale speerpunten benoemd