Wetterskip Fryslân

AWP Friesland

Digitale kennismaking op 21 februari 2022

De AWP is een landelijke politieke partij die zich specifiek richt op het regionale bestuur. In Friesland gaat het over het Friese provinciebestuur (Friese Staten) en het Wetterskip Fryslân (waterschapsbestuur). Daar wordt het Haagse beleid over klimaat, natuur en ruimtelijke ordening concreet gemaakt. En daar heeft de AWP goede ideeën over. Doe met ons mee!

Digitale Kennismakingsbijeenkomst*
AWP Friesland
Maandag 21 februari november: 19.30 – 21.00 uur.
Aanmelden: klik hier op contact!

* kennismaken is uiteraard vrijblijvend en zonder enige verplichting! 😀

 

AWP Friesland

Het wordt de eerste keer dat de AWP meedoet aan de verkiezingen in Friesland, en wij hebben goede kansen. De AWP bestaat landelijk 15 jaar en we zijn zeker geen ééndagsvlieg. Ten tweede zijn onze onderwerpen water en klimaat super actueel!  Ten derde is de AWP politiek onafhankelijk van andere (landelijke) politieke partijen. Wij zijn pragmatisch en kunnen compromissen uitwerken zowel met ‘links’ als met ‘rechts’.

Wij zoeken nu enthousiaste mensen om mee te doen met de AWP. Wij zoeken mensen voor verschillende rollen: inhoudelijke deskundigen, ondersteuners in de campagne, en mensen die straks op de kieslijst willen staan. Wil jij opkomen voor de speerpunten van de AWP? Sluit je dan aan!

Uiteraard hoef je niet alles alleen te doen. Er is begeleiding vanuit het landelijk hoofdbestuur van de AWP en ook vanuit de AWP-afdeling in het buurwaterschap Hollands Noorderkwartier. En je bent met een clubje Friese mede-enthousiastelingen. Zo vergroot je je netwerk en doe je interessante ervaring op. En samen hebben we invloed op het beleid.

Ken jij mensen die ook willen opkomen voor water en klimaat? Stuur deze uitnodiging gerust door!

Water verbindt oud en jong. De AWP gelooft in de kracht van water (foto: Pixabay)

 

 

Heb je een vraag?  Klik hier!

Wil jij meedoen met de AWP?  Laat van je horen en word nu lid!

De AWP doet mee aan de waterschapsverkiezingen en de provinciale verkiezingen op 15 maart 2023. Direct aanmelden als lid?  Klik hier!

* De AWP heeft afdelingen in alle waterschappen. Nieuwe leden overal welkom!

 

Fosfaat uit Fries rioolwater voorbeeld voor Nederland

Nieuws Slibas kan hoogwaardig worden hergebruikt 7 april 2022 – Het Nederlandse rioolwater zit vol fosfaten. Een stof die onmisbaar is voor het leven ...

Koeien laten wegzakken of huizen laten verzakken?

Nieuws RADAR maakt korte metten met grondwaterbeheer door Wetterskip Maar liefst een miljoen huizen in Nederland zijn aan het verzakken, soms met tienduizen...