Hollandse Delta

Rob Bhaggoe

rob-awp-waterschapsverkiezingen

rob-awp-waterschapsverkiezingen

Mijn naam is Rob Bhaggoe ,

Ben lid  van de AWP , omdat ik het belangrijk vind dat de AWP niet politiek,  maar wel deskundig is.  Vanwege,  mijn passie voor water en  ervaring met de  kerntaken van waterschappen maak ik me dan ook sterk voor de ambities van de AWP.

Ik ben erg begaan met duurzaamheid en innovatie.  Door de opwarming worden de gevolgen van de klimaat verandering  extremer  en de zee spiegelstijging gaat sneller dan voorspeld.  Als lid van de AWP maak ik me daarom sterk om snel te komen tot duurzame en innovatieve oplossingen tegen de opwarming. Zo moeten we trachten de afvalwaterzuiveringen installaties sneller duurzaam  en energieneutraal te maken of tot energiefabrieken om te bouwen.

Zorgdragen dat de assets van de afvalwaterketen (zuiveringsinstallaties , gemalen en persleidingen) in goede staat zijn. Maar ook zo essentieel , dat de dijken bestand zijn tegen de zeespiegelstijging  en dat we beschikken over voldoende schoon water, ook bij langdurige droogte.

De AWP vertegenwoordigt voor mij een belang waar eigenlijk iedereen zich hard voor zou moeten maken. We leven onder de zeespiegel en goed watermanagement  is dus voor ons allemaal essentieel!” Daarom … stem AWP!

AWP ‘Niet politiek, wel deskundig’, lijst 9,  www.stemAWP.nu

Rob Bhaggoe: “Na mijn HTS opleiding civiele techniek ben in beland in de waterwereld. Begonnen bij een Waterleiding bedrijf en vervolgens beland bij de waterschappen waar ik me bezig heb gehouden met de kern taken (Waterkeringen, watersystemen en water kwaliteit) van het waterschap en gaande weg gaan specialiseren in de afvalwaterketen. Naast diverse post academische cursussen, veel gewerkt aan grote projecten binnen de afvalwaterketen. Brede kijk ontwikkeld binnen de keten , met oog voor innovatie en duurzaamheid.”