Rivierenland

Guido van der Wedden

Guido van der Wedden (1977) West Betuwe

Waterschappen gaan over waterveiligheid en schoon water. Die onderwerpen zijn veel te belangrijk om over te laten aan beroepspolitici. Laat deskundigen bepalen welke koers het waterschap moet varen. Als rivierwaterbouwkundig ingenieur met ruime werkervaring in dijkversterking en afvalwaterzuivering, ben ik zo’n deskundige. Daarnaast ben ik een betrokken en ervaren waterschapsbestuurder met hart voor watersport.  Ik woon in het rivierengebied in de Betuwe.

Betrokken: ik ondersteun graag lokale initiatieven op het gebied van water en kan u hiermee helpen. U mag mij, ook na de verkiezingen, altijd bellen op 06-41365257 of mailen op g.vanderwedden@algemenewaterschapspartij.nl met uw vragen over of problemen met het waterschap.

Ervaren: ik zat van 2009 tot 2016 in het bestuur van het waterschap Delfland. Daar heb ik er onder andere aan bijgedragen dat afgesloten watergangen voor waterrecreanten geopend werden, afgesloten wandelpaden op dijken werden heropend en dat het waterschap meewerkt aan het heropenen van een afgesloten sluis. Verder heb ik eraan bijgedragen dat de waterschapsbelasting niet verder is gestegen.

Zie voor meer informatie ook mijn persoonlijk weblog.