Scheldestromen

ir. Glenny Davidse

Fractievolger Algemene Waterschapspartij Zeeland
Commissielid Waterkeringen en Wegen / Waterbeheer

Nevenfuncties:

Lid van dorpsraad Nieuwdorp

Extra:

Via dit bericht wil ik mijzelf graag voorstellen aan u als partijlid van AWP Zeeland. Ik ben Glenny Davidse, geboren te Vlissingen, woonachtig in Nieuwdorp en 25 jaar oud.

Onlangs ben ik afgestudeerd aan Wageningen University, waar ik mijn ir-titel heb behaald in ‘Urban Environmental Management.’ Hiervoor heb ik de bachelor opleiding Watermanagement aan de HZ in Vlissingen afgerond. Tijdens mijn opleidingen heb ik veel praktische ervaring opgedaan in het werkveld van ruimte, duurzaamheid, watermanagement en klimaatadaptatie. Op dit moment ben ik werkzaam bij de Gemeente Terneuzen als junior medewerker omgeving en economie. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de uitvoering van het Deltaplan Ruimtelijke Adaptatie in de Gemeente Terneuzen en werk ik mee met de ontwikkeling van ruimtelijke plannen.

Sinds februari 2018 ben ik actief bij AWP Zeeland. Binnen het AWP houd ik mij voornamelijk bezig met marketing en de inhoudelijke onderwerpen zoals watermanagement/waterveiligheid en milieu. Het is mijn passie om Zeeland veilig te houden voor de toekomstige generaties, en kwaliteit van het watersysteem te behouden. Verder zet ik mij in voor verjonging in de watersector en waterschapspolitiek. Het waterschap moet investeren in bestaande kennis en de nieuwe kennis van jongeren met een deskundige achtergrond.

Als ik niet aan het watersporten of met politiek bezig ben, rijd ik graag op oldtimer brommers of motorfietsen. Ik streef naar een waterveilige provincie die biodiversiteit en de mening van de omgeving niet uit het oog verliest. AWP Zeeland gaat dat volbrengen!