Schieland en de Krimpenerwaard

Carel Hoogstraaten

 

Ik ben geboren en getogen in Rotterdam en na uitstapjes naar Ouderkerk a/d IJssel, Krimpen a/d IJssel en Berkel en Rodenrijs sinds januari 2018 weer teruggekeerd in Rotterdam.
Ik heb een opleiding op financieel gebied en werk al jaren met veel plezier binnen de financiële sector als hoofd financiële administratie. Ik ben sinds december 2018 gestart als ZZP-er bij mijn huidige opdrachtgever het Ministerie van Defensie. Deze sector heeft niet direct affiniteit met water maar ik ben al heel lang geïnteresseerd hoe belangrijk water voor de mens is en welke bedreiging water ook voor de mens kan zijn. De manier hoe wij als mensen op een verantwoorde manier met water om moeten gaan, de waterkwaliteit en de klimaatverandering waarmee wij te maken krijgen houden mij dan ook erg bezig.
Bovenstaande is dan ook de reden dat ik mij heb aangemeld als kandidaat bij AWP HSK. Ik wil graag onze deskundigheid binnen AWP HSK op een pragmatische manier en niet politieke gerichte manier inzetten om zo te zorgen voor een goed lokaal waterschap.