Schieland en de Krimpenerwaard

Krista van Zeijl

Ik ben Krista van Zeijl, dochter van Hans van Zeijl, de nummer twee van de kandidatenlijst van AWP voor HHSK. Via zijn werk bij Rijkswaterstaat kwam ik al vroeg in aanraking met het thema ‘water’. De opmerking dat mijn ouders later naar het oosten van het land gaan verhuizen om droge voeten te houden en de actualiteiten (zoals stormvloeden) omtrent dit thema werden altijd  op de voet gevolgd.  Ik ben hierdoor  wellicht meer bekend mee dan de gemiddelde Nederlander. Mijn interesse in klimaatverandering is hier wellicht zelfs door ontstaan.

Ik ben van mening dat mijn generatie de generatie is die de noodzakelijke verandering op het gebied van klimaatverandering moet en kan brengen. Ieder kan op zijn of haar manier een steentje bijdragen en ik doe dat door mij aan te sluiten bij de Algemene Waterschapspartij en kandidaat te zijn voor de komende verkiezingen bij HHSK als lijstduwer. De deskundigheid van de partijleden is hierbij een belangrijk punt.  Met deskundige kennis en kunde kan doeltreffend en resultaatgericht gewerkt worden.

Daarnaast hoop ik met mijn aansluiting bij AWP aan mijn generatie de boodschap over te brengen, actief en bewust bezig te zijn met de natuur en het milieu om je heen, zodat we hier samen zolang mogelijk van kunnen genieten.

Contactgegevens:

hansenkristaHHSK@gmail.com