Waterschapsbestuur zoekt enthousiaste mensen

Iets voor u? Of iets voor jou?

In maart 2019 zijn er weer waterschapsverkiezingen. Ook jij kunt meedoen met de verkiezingen, om mee te besturen in het waterschap waar u woont. Dan moet u zich wel op tijd aansluiten! Want in oktober 2018 worden de AWP-kieslijsten al opgesteld. Daarna kun je alleen nog meedoen als ‘lijstduwer’ onderaan de kieslijst.

Meedoen met de Algemene Waterschapspartij?

De AWP is een burgerinitiatief / kiesvereniging, onafhankelijk van de landelijke politiek.  De AWP stelt in het waterschapsbestuur deskundigheid voorop. Daarom is de AWP bij uitstek de partij die werk kan maken van uw zorgen. U kunt zelf ook meedoen met de AWP. Dat kan door lid te worden. Voor leden met kennis van en ervaring met water is ook een plek mogelijk op de kandidatenlijst voor de waterschapsverkiezingen.

Aanmelden

Lid worden van de AWP? Lees hier. Wij zoeken nu enthousiaste mensen die willen meedoen met de waterschapsverkiezingen en/of die de AWP op de achtergrond willen steunen in de verkiezingscampagne in maart 2019. In oktober 2018 wordt de kieslijst vastgesteld.

Alle steun is welkom!

Maar wij zoeken naast mensen die voor de AWP op de kieslijst willen staan, ook mensen die de AWP willen steunen als lijstduwer! En mensen die willen meehelpen met de AWP Verkiezingscampagne, bijvoorbeeld door te flyeren in het winkelcentrum. En voor de zekerheid: ook welkom bij de AWP.

Profiel AWP Kandidaten voor het waterschapsbestuur

Zie het functieprofiel van een gekozen vertegenwoordiger in het waterschap!

Meer informatie over de Algemene Waterschapspartij

Op oneze website www.AWP.nu vindt u met enige regelmaat nieuwe berichten over de AWP. Dat kan een actualiteit zijn, of een opinie. Daarnaast kunt u via de tabbalk doorklikken naar het eigen waterschap, waar ook weer allerlei informatie is te vinden.

Lees ook het AWP Verkiezingsprogramma ‘Niet Politiek, Wel Deskundig’.

Tenslotte kunt u mee-discussiëren met de AWP op social media.
De AWP heeft een actieve groep op LinkedIn en op Facebook.

 

Ron van Megen, landelijk voorzitter van de Algemene Waterschapspartij