Waterschap zoekt enthousiaste mensen

Iets voor u? Of iets voor jou?

De AWP is verkozen in heel veel waterschappen. En in de andere waterschappen willen we graag starten. Wil jij meedoen met de AWP?

Meedoen met de Algemene Waterschapspartij?

De AWP is onafhankelijk van de landelijke politiek. De AWP stelt in het waterschapsbestuur deskundigheid voorop. Daarom is de AWP bij uitstek de partij die werk kan maken van uw zorgen. De volgende waterschapsverkiezingen zijn in maart 2023, maar het is verstandig als je nu al met ons komt meedraaien in de vergadering van de AWP-afdeling in het waterschap waar jij woont.

Aanmelden

Lid worden van de AWP? Lees hier. Wij zoeken altijd enthousiaste mensen! Mensen die willen meedoen. Denk aan het meedraaien op vergaderingen. Denk aan het inbrengen van ideeën. En denk aan de vraag hoe we de AWP kunnen laten groeien als waterschapspartij!

Alle steun is welkom!

Profiel AWP Kandidaten voor het waterschapsbestuur

Zie het functieprofiel van een gekozen vertegenwoordiger in het waterschap!

Meer informatie over de Algemene Waterschapspartij

Op oneze website www.AWP.nu vindt u met enige regelmaat nieuwe berichten over de AWP. Dat kan een actualiteit zijn, of een opinie. Daarnaast kunt u via de tabbalk doorklikken naar het eigen waterschap, waar ook weer allerlei informatie is te vinden.

Lees ook het AWP Verkiezingsprogramma ‘Niet Politiek, Wel Deskundig’.

Tenslotte kunt u mee-discussiëren met de AWP op social media.
De AWP heeft een actieve groep op LinkedIn en op Facebook.

 

Ron van Megen, landelijk voorzitter van de Algemene Waterschapspartij