Volg ons op Facebook!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste berichten uit het veld!


Home » Welkom » Algemene Waterschapspartij op LinkedIn

De groep Algemene Waterschapspartij op LinkedIn is het discussieforum van de AWP

Het werk van de waterschappen en de rol van de waterschappen in de maatschappij heeft zich de afgelopen jaren enorm verbreed, en die trend gaat nog steeds door.  Ook de snelheid van de ontwikkelingen in de waterschapswereld neemt alsmaar toe.  Het waterschap is allang geen stoffige club meer.  En waterschapspolitiek is een serieuze zaak geworden!

AWP-groep op LinkedIn om kennis te delen

De Algemene Waterschapspartij onderscheidt zich van andere partijen in de waterschapsbesturen met haar slogan:  Betrouwbaar, Deskundig en Betrokken!  Met de AWP LinkedIn groep wil het landelijk bestuur u informeren over ontwikkelingen, waarover u in uw eigen Algemeen Bestuur op enig moment een positie moet innemen.  De AWP LinkedIn groep is ook het discussieforum om argumenten en zienswijzen aan te dragen, waar alle leden van de AWP groep hun voordeel mee kunnen doen.

Nog niet aangemeld bij de AWP-groep op Linkedin?

Klik hier voor aanmelden AWP groep
De AWP-groep op LinkedIn is een besloten groep. Alleen als u zich heeft aangemeld als deelnemer bij de AWP-groep, kunt u de berichten en commentaren lezen.  De AWP-groep staat open voor leden van de Algemene Waterschapspartij en voor belangstellenden met interesse in de waterschapspolitiek.

Aangemeld? Plaats een bericht in de AWP-groep

Kennis delen betekent ook: informatie delen.  Halen én brengen. Ziet u een interessant artikel op het internet, plaats dan de link eenvoudig op de AWP-groep op LinkedIn.  Beschrijf in enkele zinnen waarom dit artikel van belang is voor de waterschappen en de waterschapspolitiek.  Klik op 'Post' en uw bericht wordt gedeeld met de andere leden van de AWP-groep.

Toch per ongeluk iets geplaatst dat u liever anders had willen opschrijven?  Geen nood!  Weliswaar kunnen geplaatste berichten niet meer worden gewijzigd op LinkdIn, maar  u kunt wel altijd uw eigen bericht of uw commentaar verwijderen.  En opnieuw plaatsen in aangepaste vorm. Simpel!

Terugkoppeling wordt op prijs gesteld

Leest u een artikel op de AWP-groep waar u het mee eens bent: klik op 'like'.  Zo weten andere deelnemers aan de AWP-groep op LinkedIn wat u belangrijk vindt.  En deze feedback is ook belangrijk voor de Algemene Waterschapspartij om te zien welke onderwerpen de aandacht trekken van de AWP-leden en belangstellenden.  

Voorbeeld wekelijkse samenvatting alle berichten in de AWP-groep


Help, mijn mailbox loopt vol?

Op de AWP LinkedIn groep worden frequent berichten geplaatst.  LinkedIn is standaard zó ingesteld dat u telkens een mailtje krijgt van LinkedIn wanneer er een nieuw bericht is geplaatst. Sommige mensen vinden dat vervelend of onoverzichtelijk. Daar is echter een eenvoudige oplossing voor!  Als u de member settings aanpast voor de AWP LinkedIn groep, ontvangt u één keer per week een overzicht van alle nieuwe artikelen.  En in dit overzicht kunt u meteen doorklikken naar het artikel dat uw interesse heeft.

  1. Open LinkedIn
  2. Ga naar Groups
  3. Klik op het tandwieltje rechtsboven (onderste van de twee tandwielen)
  4. Klik op: member settings
  5. Verwijder vinkje bij Activity
  6. Plaats vinkje bij Digest Email
  7. Kies: weekly digest
  8. Klik op Save Changes onderaan de pagina

Nu ontvangt u wekelijks een samenvatting van alle artikelen op de AWP LinkedIn groep.  Zo heeft u uw eigen wekelijkse AWP nieuwsbrief, met in één oogopslag alle recente artikelen op de AWP-groep.

Met vriendelijke groet

 

 

 

 


Hans Middendorp

Vice-voorzitter Algemene Waterschapspartij

 

Kijkt u liever plaatjes?
Volg dan de instructies hieronder!

 

Fig.1  Open LinkedIn, ga naar Groups en klik op onderste tandwieltjeFig.2  Klik op Member Settings


 

Fig 3.  Vinkje Activty UIT.  Vinkje Digest Email AAN.  Kies Weekly digest email.  Klik op Save Changes.