Volg ons op Facebook!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste berichten uit het veld!


Home » Word Lid!

Word nu lid van de Algemene Waterschapspartij (AWP)

Nieuwe leden welkom - ontvang leuk welkomstkado!

Meteen aanmelden? Klik hier

Meedoen aan de waterschapsverkiezingen voor de AWP?  De aanmelding voor kandidaten die op een verkiesbare plaats willen staan, sluit op 30 september 2018. In oktober wordt in elk waterschap de AWP Kieslijst opgesteld. 

Voor een aantal waterschappen duurt het langer om tot een goede kieslijst te komen. Wil je alsnog meedoen? Wij bezien graag in een persoonlijk gesprek wat de mogelijkheden zijn. Klik op 'contact' rechtsbovenaan deze pagina.

Daarnaast kun je ervoor kiezen om lager op de kieslijst te staan, met als doel om de AWP te steunen als 'lijstduwer'. Je bent dan AWP-ambasssadeur tijdens en ná de verkiezings-campagne.

 En voor iedere kandidaat, hoog of laag op de AWP-kieslijst, geldt natuurlijk dat je altijd met voorkeurstemmen kuunt worden gekozen! 

Lees hier meer over algemene criteria voor AWP-kandidaten

 

Waterschapsverkiezingen op 20 maart 2019


 

Aanmelden

Het lidmaatschap van de AWP staat open voor iedereen. De contributie bedraagt € 15,- voor 2018. In 2019 gaat de contributie omhoog naar € 20,- per jaar. Om op de kieslijst te komen, moet het lidmaatschapsgeld over 2018 zijn voldaan aan onze penningmeester.

Aanmelden gaat eenvoudig door te klikken op 'contact' rechtsboven aan deze pagina. Vul het contactformulier in en druk op 'verzenden'. Vermeld aub je adres en woonplaats onder 'opmerkingen', zodat wij ook de AWP-afdeling van uw waterschap kunnen informeren.

Wat gebeurt er nadat ik mij heb aangemeld?

Je ontvangt bericht van onze penningmeester met een betalingsverzoek. Zodra de betaling is ontvangen, wordt de AWP-afdeling in uw waterschap geïnformeerd en ontvangt u binnen enkele dagen een e-mail met een uitnodiging voor nadere kennismaking.

Donateurs

Je kunt ook donateur worden van de AWP. Daarmee steun je de AWP voor een zelfgekozen bedrag, maar dan ben je geen lid van de Algemene Waterschapspartij en heb je ook geen stemrecht op de ALV. Je kunt dan ook niet op de kieslijst worden geplaatst.

Welkomstkado voor nieuwe leden

Word nú lid en krijg waterschapsboek kado!

Een vereniging kent leden en de leden maken met elkaar de vereniging sterker door hun steun. Het lidmaatschapsgeld van de AWP is laag maar alle beetjes helpen!  Want het waterschap is er van en voor ons allemaal, elke dag weer. Daarom doen wij een mooi aanbod: word nú lid tot en met december 2019 voor € 35,00 - en ontvang gratis het waterschapsboek “Niet bang voor water?” met een vaste boekenprijs van € 16,95. 
Lid worden doe je via 'contact' rechts bovenaan deze pagina.

Steun de AWP en doe mee!

Word nu lid, dan ben je ook van harte welkom op het Partijcongres van de AWP op 29 september 2018 in Apeldoorn.

Studentenlidmaatschap

Jongeren, studenten en scholieren die een kopie van hun studenten-ID naar ons mailen, kunnen lid worden voor de gereduceerde contributie van slechts € 5, - per jaar.  Het studentenlidmaatschap biedt dezelfde voordelen als een gewoon lidmaatschap en je kunt  zelfs een plek krijgen op de kieslijst. Nu extra mooie aanbieding: ook studentleden krijgen het waterschapsboek "Niet bang voor water?" gratis als welkomstkado.
Dit waterboek is een goede basis voor een profielwerkstuk of scriptie.

AWP niet politiek wel deskundig

Klik hier voor meer informatie over het AWP Verkiezingsprogramma!