Word nu lid van de Algemene Waterschapspartij AWP

Nieuwe leden welkom – ontvang leuk welkomstkado! (zie hieronder)

Meteen aanmelden? Klik hier!

 

Lid worden van de AWP?

Het lidmaatschap van de AWP staat open voor iedereen. De contributie bedraagt € 15,- voor 2018. In 2019 gaat de contributie omhoog naar € 20,- per jaar. Voor scholieren en studenten hebben we een extra laag tarief (zie hieronder).

Let op: om als kandidaat op de kieslijst te komen, moet het lidmaatschapsgeld over 2018 zijn voldaan aan onze penningmeester.

Aanmelden gaat eenvoudig door te klikken op ‘contact rechtsboven aan deze pagina. Vul het contactformulier in en druk op ‘verzenden’. Vermeld aub je adres en woonplaats in, zodat wij ook de AWP-afdeling van uw waterschap kunnen informeren.

Wat gebeurt er nadat ik mij heb aangemeld?

Je ontvangt bericht van onze penningmeester met een betalingsverzoek. Zodra de betaling is ontvangen, wordt de AWP-afdeling in jouw waterschap geïnformeerd en ontvang je binnen enkele dagen een e-mail met een uitnodiging voor nadere kennismaking.

Donateurs

Je kunt natuurlijk ook donateur worden van de AWP. Daarmee steun je de AWP voor een zelfgekozen bedrag, zonder dat je lid bent van de Algemene Waterschapspartij en je hebt dan ook geen stemrecht op de ALV.

Welkomstkado voor nieuwe leden

Word nú lid en krijg waterschapsboek kado!

Een vereniging kent leden en de leden maken met elkaar de vereniging sterker door hun steun. Het lidmaatschapsgeld van de AWP is laag – maar alle beetjes helpen!  Want de AWP komt op voor onze belangen bij het waterschap.

Daarom doen wij een mooi aanbod: word nú lid tot en met december 2019 voor € 35,00 –
en ontvang gratis het waterschapsboek “Niet bang voor water?” met een vaste boekenprijs
van € 16,95.

Lid worden doe je via ‘contact‘ rechts bovenaan deze pagina.

Studentenlidmaatschap

Jongeren, studenten en scholieren die een kopie van hun studenten-ID naar ons mailen, kunnen lid worden voor de gereduceerde contributie van slechts € 5, – per jaar.  Het studentenlidmaatschap biedt dezelfde voordelen als een gewoon lidmaatschap en je kunt  zelfs een plek krijgen op de kieslijst.

Nu extra mooie aanbieding: ook studentleden krijgen het waterschapsboek “Niet bang voor water?” gratis als welkomstkado. Dit waterboek is de kortste samenvatting van wat waterschappen allemaal voor taken hebben. En een goede basis voor een werkstuk of scriptie.

 

 

 

Laatste nieuws en opinie

Waterschapslasten oneerlijk verdeeld, vindt de AWP

Opinie 7 sept 2019 - De AWP pleit voor een eerlijker verdeling van de waterschapslasten. Het enorme pakket aan aanpassingen dat de Unie van Waterschappen i...

Koninklijke onderscheiding voor Jan van Oorschot

Nieuws 26 april 2019 - AWP-bestuurder mr. Jan van Oorschot werd vandaag verrast met een Koninklijke onderscheiding. Burgemeester drs. K. Loohuis van Hoogevee...

Overgebleven medicijnen gaan niet in het toilet

Nieuws 12 april 2019 - Uit een grote enquête blijkt dat overgebleven* medicijnen vrijwel nooit door het toilet gespoeld worden. Inspanningen om oude medic...