3 redenen om lid te worden van de AWP

Samen voor Water en Klimaat!

De AWP zet zich in voor een  duurzame leefomgeving, waar iedereen veilig en plezierig  kan wonen en werken.

Landelijk besluit de Tweede Kamer besluit over de hoofdlijnen, maar regionaal besluiten provincies en waterschappen waar er ruimte moet komen voor waterberging of  over maatregelen om minder CO2 uit te stoten.

De AWP vindt water, klimaat en leefomgeving te belangrijk om aan de landelijke politieke partijen over te laten. De AWP doet mee aan de verkiezingen voor waterschappen en provincies om water en klimaat stevig op de agenda zetten.

 

Drie goede redenen om nu lid te worden van de AWP

 

  1. Over anderhalf jaar, op 15 maart 2023 doet de AWP mee aan de verkiezingen voor waterschappen en provincies. De AWP is de eerste landelijke politieke partij, die zich specifiek richt op de 21 waterschappen en 12 provincies  van Nederland. Beide verkiezingen worden op dezelfde dag gehouden. Iedereen kan nu twee keer stemmen op de AWP. Doe jij met ons mee?
    .
  2. De AWP is nu al hard op zoek naar nieuwe mensen, die met ons willen meedoen. En mensen,  die ons gewoon willen steunen en op de hoogte willen blijven. Samen staan we sterker dan alleen. Aanmelden is eenvoudig en het eerste jaar krijg je welkomstkorting. Zit je op school of ben je student? Dan krijg je extra korting. Steun de AWP!
    .
  3. De AWP is politiek onafhankelijk. Wij zijn niet verbonden met een landelijke politieke partij of een lokale partij. Samenwerken doen we zeker! De AWP zit  in het politieke centrum.  Wat ons bindt is onze passie voor water, en alles wat daarbij komt kijken.Wij zoeken nu enthousiaste mensen voor de verkiezingen voor waterschappen en provincies op 15 maart 2023.

Klik hier: Laat jouw stem horen via de AWP!

 

Verkiezingscampagne

De AWP wil water, klimaat en leefomgeving hoog op de agenda plaatsen bij waterschappen en provincies. Maar zonder budget lukt het niet om een goede verkiezingscampagne te organiseren voor de regionale verkiezingen. Daarom spaart de AWP vier jaar lang voor de campagne. Steun ons en word ook lid!

Tenslotte: voor de AWP politiek een middel om mooie doelen te bereiken. Wij zijn geen protestpartij. Wij willen juist meebesturen in de waterschappen en de provincies.

Meteen aanmelden als nieuw lid? Klik hier!

Klik hier voor meer informatie over lidmaatschap en contributie.

Meer weten over de AWP? Lees hier onze nieuwsbrief!

 

Doe mee met de AWP !
Samen voor water en klimaat
Voor maar 45 euro per jaar
Jongeren: 25 euro per jaar
Welkomstkorting eerste jaar

Word lid!

AWP in beeldDrinkwater veel te goedkoop voor bedrijven

Nieuws   https://fd.nl/opinie/1439759/we-moeten-grootverbruikers-van-water-veel-zwaarder-gaan-belasten TEKST INKORTEN EN AANPASSEN Zuinig z...

Uitgeplaste medicijnen en drugs dodelijk voor watervlooien

Opinie 20 mei 2022 - Het water in sloten en rivieren in Nederland zit vol met bestrijdingsmiddelen en zogenoemde medicijnresten. Maar ook de chemische re...

AWP komt op voor water, klimaat en natuur

Geen categorie Het klimaat verandert en we moeten nu al rekening houden met de klimaateffecten die waren voorspeld voor 2050. De zeespiegel stijgt en de verzilti...