Word nu lid van de Algemene Waterschapspartij !

Steun de Algemene Waterschapspartij – Samen voor Water & Klimaat

De Algemene Waterschapspartij is hard op zoek naar nieuwe waterliefhebbers die ons willen steunen of zich willen inzetten voor onze partij. Ben jij geïnteresseerd in de waterschappen, het waterbeheer, de klimaatverandering en onze leefomgeving? Doe met ons mee! Of heb je een vriend, vriendin, collega, kennis of familielid die mee wil doen? Aanmelden is eenvoudig en het lidmaatschap is niet duur. Steun de AWP!

De Algemene Waterschapspartij is een vereniging met als doel om invloed uit te oefenen op de besturen van de waterschappen. De AWP is een landelijke waterschapspartij die zich verkiesbaar stelt in alle waterschappen. Vind jij ‘droge voeten’ en ‘schoon water’ belangrijk? Wil jij je stem laten horen in de waterschapspolitiek? En wil je wellicht een plaats op de kieslijst bij de volgende waterschapsverkiezingen in maart 2023? Dan hebben we jou nodig!

Steun de Algemene Waterschapspartij – Samen voor Water & Klimaat

Meteen aanmelden?   => Klik hier!

De Algemene Waterschapspartij gaat voor de inhoud. Wij zijn deskundig en betrokken in deze tijden van klimaatverandering met wateroverlast door hoosbuien en lange perioden van droogte. Wij maken ons sterk voor gezond water zonder bestrijdingsmiddelen. Wij willen meer ruimte voor waternatuur.

De Algemene Waterschapspartij komt op voor de belangen van de inwoners van het waterschap. Wij vinden dat de waterschapsbelastingen voor inwoners in veel waterschappen te hoog zijn en daarom pleiten voor een eerlijke verdeling van de waterschapslasten tussen burgers, boeren en bedrijven.

Twee keer per jaar is er een landelijke bijeenkomst van de Algemene Waterschapspartij (foto: AWP).

 

Steun de Algemene Waterschapspartij – Samen voor Water & Klimaat

De Algemene Waterschapspartij wil invloed op het bestuur van elk waterschap. Want water is te belangrijk om aan de landelijke politieke partijen over te laten!

Helaas! Zonder budget lukt het niet om een goede campagne te organiseren bij de waterschaps-verkiezingen. Daarom spaart de AWP vier jaar lang voor de verkiezingscampagne. Jij steunt de AWP met jouw contributie van net iets meer dan 2 euro per maand. Samen maken we de AWP sterk. Want de AWP komt op voor onze belangen bij het waterschap. Steun de AWP, word lid!

Leden en Donateurs

  • Gewone leden steunen de AWP voor slechts € 25,- per jaar
  • Scholieren en studenten steunen de AWP voor slechts  € 5,- per jaar
    (Mail ons een kopie van je studenten-ID).
  • Donateurs steunen de AWP éénmalig voor een zelfgekozen bedrag
    (Je bent geen lid van de AWP en je kunt niet op de kieslijst staan)
    .

Steun de Algemene Waterschapspartij – Samen voor Water & Klimaat

 

AANBIEDING – WORD NU LID VOOR 2 JAAR EN ONTVANG BOEK OVER WAT DE WATERSCHAPPEN ALLEMAAL DOEN – GRATIS!

* Mooi aanbod voor iedereen: word nú lid voor twee kalenderjaren voor maar € 49,95 
en ontvang het waterschapsboek “Niet Bang Voor Water?” gratis!  (normale prijs € 16,95)

* Jongeren en studenten: word nú lid voor twee kalenderjaren voor maar  € 9,95, –
en ontvang het waterschapsboek “Niet Bang Voor Water?” gratis!  (normale prijs € 16,95)

Het waterschapsboek ‘Niet Bang Voor Water’ is luchtig en grappig geschreven. ‘Niet Bang Voor Water’ laat zien voor welke taken het waterschap allemaal zorg draagt, hoe de waterschappen zevenhonderd jaar geleden ontstonden, welke uitdagingen er nu zijn en hoe de klimaatverandering effect heeft op het dagelijkse werk van de waterschappen.

Steun de Algemene Waterschapspartij – Samen voor Water & Klimaat

 

Meteen aanmelden?   => Klik hier!

 

Wat gebeurt er nadat ik mij heb aangemeld?

Je ontvangt bericht van onze penningmeester met een betalingsverzoek. Zodra de betaling is ontvangen, wordt de AWP-afdeling in jouw waterschap geïnformeerd en ontvang je binnen enkele dagen een e-mail met uitnodiging voor een nadere kennismaking. Je kunt actief meedoen of je juist meer op de achtergrond inzetten voor de AWP. En je ontvangt een uitnodiging voor de 2 landelijke bijeenkomsten per jaar. Ook krijg je een aantal keer per jaar de AWP-nieuwsbrief.

Steun de Algemene Waterschapspartij – Samen voor Water & Klimaat

Nog niet aangemeld?  => Klik hier!

 

Waterschapsboek kado als je je nu aanmeld als lid voor twee jaar.

 

 

Laatste nieuws en opinie

Laat landbouw en vervuilende bedrijven betalen om de kwaliteit van ons water in orde te krijgen

Opinie Oppervlaktewater in Nederland zit vol chemische stoffen De waterkwaliteit blijft ondermaats als vervuilers niet harder worden aangepakt, meent Hans...

Algemene Waterschapspartij AWP verbreedt koers naar de provincie

Nieuws AWP eerste landelijke partij voor waterschap èn provincie 1 juli 2021 - De Algemene Waterschapspartij (AWP) wordt de eerste landelijke politieke p...

Waterschap wordt sterker door Omgevingswet

Opinie 13 juni 2021 - Met de Omgevingswet in aantocht op 1 juli 2022 gaan de ingesleten verhoudingen tussen provincies, waterschappen en gemeenten flink ve...