Word nu lid van de Algemene Waterschapspartij

Doe mee met de AWP!

De Algemene Waterschapspartij is hard op zoek naar nieuwe waterliefhebbers die zich willen inzetten voor onze partij. Ben jij geïnteresseerd in de waterschappen,  het waterbeheer, de klimaatverandering en onze leefomgeving?  Doe met ons mee! Of heb je een vriend, vriendin, collega, kennis of familielid die mee wil doen? Aanmelden is eenvoudig!

De Algemene Waterschapspartij is een vereniging met als doel om invloed uit te oefenen op de besturen van de waterschappen. De AWP stelt zich verkiesbaar in alle waterschappen. Vind jij ‘droge voeten’ en ‘schoon water’ belangrijk? Wil jij je stem laten horen in de waterschapspolitiek? En wil je wellicht een plaats op de kieslijst bij de volgende waterschapsverkiezingen in maart 2023? Dan hebben we jou nodig!

Meteen aanmelden?  Klik hier!

AANBIEDING – WORD NU LID VOOR 2 JAAR EN ONTVANG BOEK OVER WAT DE WATERSCHAPPEN ALLEMAAL DOEN – GRATIS!

(lees verder onder de afbeelding!)

De Algemene Waterschapspartij gaat voor de inhoud. Wij zijn deskundig en betrokken in deze tijden van klimaatverandering met wateroverlast door hoosbuien en lange perioden van droogte. Wij maken ons sterk voor gezond water zonder bestrijdingsmiddelen. Wij willen meer ruimte voor waternatuur.

De Algemene Waterschapspartij komt op voor de belangen van de inwoners van het waterschap. Wij vinden dat de waterschapsbelastingen voor inwoners in veel waterschappen te hoog zijn en daarom pleiten voor een eerlijke verdeling van de waterschapslasten tussen burgers, boeren en bedrijven.

Twee keer per jaar is er een landelijke bijeenkomst van de Algemene Waterschapspartij (foto: AWP).

 

Water Belangrijk

De Algemene Waterschapspartij wil een serieuze inbreng leveren in het bestuur van elk waterschap. Want water is te belangrijk om aan de landelijke politieke partijen over te laten!

Helaas! Zonder budget lukt het niet om een goede campagne te organiseren bij de waterschaps-verkiezingen. Daarom spaart de AWP vier jaar lang voor de verkiezingscampagne. Jij steunt de AWP met jouw contributie van net iets meer dan 2 euro per maand. Samen maken we de AWP sterk. Want de AWP komt op voor onze belangen bij het waterschap. Steun de AWP, word lid!

Leden en Donateurs

Iedereen kan lid worden van de Algemene Waterschapspartij.

  • Gewone leden betalen slechts € 25,- per jaar
  • Scholieren en studenten betalen extra laag tarief van € 5,- per jaar
    (Mail ons een kopie van je studenten-ID).

Je kunt natuurlijk ook donateur worden van de AWP. Daarmee steun je de AWP éénmalig voor een zelfgekozen bedrag, zonder dat je lid bent van de Algemene Waterschapspartij. Je kunt dan niet op de kieslijst komen en je hebt geen stemrecht op de ALV.

Meteen aanmelden?  Klik hier!

AANBIEDING – WORD NU LID VOOR 2 JAAR EN ONTVANG BOEK OVER WAT DE WATERSCHAPPEN ALLEMAAL DOEN – GRATIS!

* Mooi aanbod voor iedereen: word nú lid voor twee kalenderjaren voor maar € 49,95 
en ontvang het waterschapsboek “Niet Bang Voor Water?” gratis!  (normale prijs € 16,95)

* Jongeren en studenten: word nú lid voor twee kalenderjaren voor maar  € 9,95, –
en ontvang het waterschapsboek “Niet Bang Voor Water?” gratis!  (normale prijs € 16,95)

Het waterschapsboek ‘Niet Bang Voor Water’ is luchtig en grappig geschreven. ‘Niet Bang Voor Water’ laat zien voor welke taken het waterschap allemaal zorg draagt, hoe de waterschappen zevenhonderd jaar geleden ontstonden, welke uitdagingen er nu zijn en hoe de klimaatverandering effect heeft op het dagelijkse werk van de waterschappen.

Meteen aanmelden?  Klik hier!

Wat gebeurt er nadat ik mij heb aangemeld?

Je ontvangt bericht van onze penningmeester met een betalingsverzoek. Zodra de betaling is ontvangen, wordt de AWP-afdeling in jouw waterschap geïnformeerd en ontvang je binnen enkele dagen een e-mail met uitnodiging voor een nadere kennismaking. Je kunt actief meedoen of je juist meer op de achtergrond inzetten voor de AWP. En je ontvangt een uitnodiging voor de 2 landelijke bijeenkomsten per jaar. Ook krijg je een aantal keer per jaar de AWP-nieuwsbrief.

Waterschapsboek kado als je je nu aanmeld als lid voor twee jaar.

Laatste nieuws en opinie

Bigbags met ijzerzand tegen blauwalg in zwemwater

Nieuws Pilot om fosfaat uit het water te halen 2 juli 2020 -Zwemmers en hengelsporters hebben een hekel aan blauwalg. Het ziet er vies uit en je kunt er z...

Doe mee voor schoon water en droge voeten in Amsterdam en het Gooi

Nieuws Wie helpt mee met een nieuwe afdeling van de AWP? Water is een essentieel onderdeel van onze leefomgeving. Het waterbeheer moet nu op orde zijn, ma...

Herziening van de waterschaps-belasting in cruciale fase - Algemene Waterschapspartij wil eerlijke tarieven huishoudens

Opinie Algemene Waterschapspartij wil eerlijke tarieven voor alle huishoudens Klik hier voor de reactie van de AWP op de plannen van de Stuurgroep Aanpas...