Word nu lid van de Algemene Waterschapspartij

Word lid voor 2 jaar en ontvang leuk welkomstkado gratis!

De Algemene Waterschapspartij AWP  is een kiesvereniging. De AWP gaat voor de inhoud, maar zonder budget lukt het niet. Het lidmaatschapsgeld van de AWP is laag – want alle beetjes helpen!  Samen maken we de AWP sterk. Want de AWP komt op voor onze belangen bij het waterschap. Steun de AWP, word lid!

Een mooi aanbod voor iedereen: word nú lid voor twee kalenderjaren voor maar € 49,95 
en ontvang het waterschapsboek “Niet bang voor water?” gratis!  (normale prijs € 16,95)

‘Niet Bang Voor Water’ is luchtig en grappig geschreven. ‘Niet Bang Voor Water’ laat zien voor welke taken het waterschap allemaal zorg draagt, hoe de waterschappen zevenhonderd jaar geleden ontstonden, welke uitdagingen er nu zijn en hoe de klimaatverandering effect heeft op het dagelijkse werk van de waterschappen.

Jongeren en studenten

Het klimaat verandert, en er komen meer droge perioden en meer hoosbuien. Waterbeheer is essentieel voor de toekomst. Jongeren weten dat allang.

Speciaal voor jongeren: word nú lid voor twee kalenderjaren voor maar  € 9,95, –
en ontvang het waterschapsboek “Niet bang voor water?” gratis!  (normale prijs € 16,95)

‘Niet Bang Voor Water’ is luchtig en grappig geschreven. ‘Niet Bang Voor Water’ geeft een compleet overzicht van alle taken van de waterschappen. Boordevol informatie voor een profielwerkstuk of spreekbeurt.

Meteen aanmelden?  Klik hier!

 

Gewoon lidmaatschap

Het lidmaatschap van de AWP staat open voor iedereen. De contributie bedraagt € 25,- per jaar.
Voor scholieren en studenten is er een extra laag tarief van € 5,- per jaar .
(Mail ons een kopie van je studenten-ID).

Meteen aanmelden? Klik hier!

Donateurs

Je kunt natuurlijk ook donateur worden van de AWP. Daarmee steun je de AWP éénmalig of jaarlijks voor een zelfgekozen bedrag, zonder dat je lid bent van de Algemene Waterschapspartij. Je hebt dan geen stemrecht op de ALV.

Meteen aanmelden? Klik hier!

Wat gebeurt er nadat ik mij heb aangemeld?

Je ontvangt bericht van onze penningmeester met een betalingsverzoek. Zodra de betaling is ontvangen, wordt de AWP-afdeling in jouw waterschap geïnformeerd en ontvang je binnen enkele dagen een e-mail met uitnodiging voor een nadere kennismaking. Je kunt actief meedoen of je juist meer op de achtergrond inzetten voor de AWP. En je ontvangt een uitnodiging voor de 2 landelijke bijeenkomsten per jaar.

 

Jaarlijks partijcongres van de Algemene Waterschapspartij

 

 

Laatste nieuws en opinie

Watersysteemheffing in 2019 opnieuw hoger

Nieuws Stijging volledig betaald door huishoudens 6 jan. 2020 - Alle Nederlandse inwoners, bedrijven en boeren hebben belang bij bescherming tegen waterov...

Voor inwoners steeg watersysteemheffing met 4,6% in 2019

Nieuws De opbrengst van de watersysteemheffing steeg in 2019 met 52 miljoen euro (3,5%) naar 1.519 miljoen euro voor alle 21 waterschappen samen. De bijdra...

Algemene Waterschapspartij wil knopen doorhakken in de waterschapsbelasting

Opinie Dijkgraven willen aanpassing tarieven 'beperken' 16 dec. 2019 - Eindelijk hebben de 21 dijkgraven in de Unie van Waterschappen besloten hoe verder ...