3 redenen om lid te worden van de AWP

AWP voor water, klimaat en natuur!

De AWP zet zich in voor een  duurzame woon- en leefomgeving, waar iedereen veilig en plezierig  kan wonen en werken. De AWP vindt water, klimaat en natuur te belangrijk om aan de landelijke politieke partijen over te laten. Juist nu het kabinet steeds meer beleid doorschuift naar provincies en waterschappen.

Klik hier: AWP voor water, klimaat en natuur

Provincies en waterschappen besluiten waar er in de regio ruimte bijv. moet komen voor waterberging en over maatregelen tegen verdroging en verzilting. Waterschappen moeten de waterkwaliteit verbeteren en zorgen voor droge voeten. En grondstoffen terugwinnen uit het rioolwater. Provincies gaan over drinkwater en over natuur. En over praktische maatregelen om minder CO2 en minder stikstof uit te stoten. En nog veel meer!

klik hier: AWP zoekt enthousiaste mensen voor waterschap en provincie

 

Drie goede redenen om nu lid te worden van de AWP

.

 • Over negen maanden, op 15 maart 2023 doet de AWP mee aan de verkiezingen voor waterschappen en provincies. De AWP is de eerste landelijke politieke partij, die zich specifiek richt op de 21 waterschappen en 12 provincies  van Nederland. Beide verkiezingen worden op dezelfde dag gehouden. Iedereen kan nu twee keer stemmen op de AWP. Doe jij met ons mee?
  .
 • De AWP is nu hard op zoek naar nieuwe mensen, die met ons willen meedoen door op de kieslijst te staan. En ook mensen, die ons willen steunen en op de hoogte willen blijven. Samen staan we sterker dan alleen. Aanmelden is eenvoudig en het eerste jaar krijg je welkomstkorting. Zit je op school of ben je student? Dan krijg je extra korting. Steun de AWP!
  .
 • De AWP is politiek onafhankelijk. Wij zijn niet verbonden aan een landelijke politieke partij of een lokale partij. Maar samenwerken met andere partijen doen we zeker! De AWP zit  in het politieke centrum.  Wat ons bindt is onze passie voor water, en alles wat daarbij komt kijken.Wij zoeken nu enthousiaste mensen voor de verkiezingen voor waterschappen en provincies op 15 maart 2023. Wij zijn geen protestpartij. Wij willen juist meebesturen in de waterschappen en de provincies.
 • Klik hier: Laat jouw stem horen via de AWP!

   

  Verkiezingscampagne

  De AWP wil water, klimaat en natuur hoog op de agenda plaatsen bij waterschappen en provincies. Maar zonder budget lukt het niet om een goede verkiezingscampagne te organiseren. Daarom spaart de AWP vier jaar lang voor de campagne. Steun ons en word ook lid!

  Meteen aanmelden als nieuw lid? Klik hier!

  Klik hier voor meer informatie over lidmaatschap en contributie.

  Meer weten over de AWP? Lees hier onze nieuwsbrief!

   

  Doe mee met de AWP !
  AWP voor water, klimaat en natuur
  Voor maar 45 euro per jaar
  Jongeren: 25 euro per jaar
  Plus welkomstkorting!

  Word lid!

  AWP in beeld  AWP steunt compromis wetsvoorstel geborgde zetels, ondanks bezwaren

  Nieuws 12 sept 2022 - Het wetsvoorstel om alle geborgde zetels af te schaffen, is door de Tweede Kamer met een amendement aangepast tot een compromis. De...

  Twintig jaar waterkwaliteit heeft veel te weinig opgeleverd

  Opinie 11 sept 2022 - Van de Nederlandse wateren voldoet 99% niet aan de normen van de Europese Kaderrichtlijn Water (KRW). "We hebben in Nederland de mo...

  Ruimtelijke ordening en aanpak leefomgeving moet stevig op de schop

  Opinie 9 sept 2022 - De leefomgevingskwaliteit van Nederland schiet nog steeds structureel en op meerdere indicatoren tekort. Het gaat onder meer om fijn...